|
bir gün kırarlarsa kolun kanadını göm acını yüreğine gösterme kimseye yaralarını mavinin güzelliği içine bata bata dikme gözlerini hüzün sarısına çalan duvarlara kırıksada kanadın yürümelisin sakın ha yaralı serçe ağlama ölmemelisin
birserçe yarasında kanıyorken o gece bunları kendime söyleyebilmem bile yaşamam için bi sebepti sebepsizce yada seni içimde öldürmem icin o gece eğer sağ çıksaydın yüreğimden ölen ben olurdum biliyordum
seni kaybettikçe kendimi tanır oldum önyargılarım, varsayımlarım, korkularım hiç bu kadar güçsüz görmedim onları ve içimi acıtanım anılarım hangi birinde sadece sen vardın sana ait olduğunu sandığım herşeyin aslında benim olduğunu anladım
senin sonuna benim başlangıcıma varıyordum sen yoklaşırken ben varlaşıyordum içimdeki sensizlik senden yanaydı ben bütün duygulara duvarlaşıyordum sensizlikte seninle ölecekti hislerim felç olmuştu duymuyordum işte o gece içimde astım seni bendim içimdeki senin katili yas tutmuyordum
şimdi benliğimde bir boşluksun yavaş yavaş o boşlukta kayboluyorsun içimde teklederken seni gözlerini sildim bile gözlerimden kanasın dudakların, umrumda değil sesin yanlış numara hazırlan artık gidiyorsun aşkı getiren sen .......................... aşkı büyüten sen .................................. aşkı öldüren sen .............................................. içimde benı de öldüyorsun .............................................. yaşa sen mutlu mesut
Bir yanım tevazuda, Bir yanım dimdik ayakta, Misal lâmelif& Elifi çözdüm, lâmı düğümledim Kendime bir mim koydum Kendim oldum Dönüp dolaşıp sonunda Bir noktada son buldum .
|