Üye Girişi

Kayıp Parola?
Hesabınız yokmu? Kayıt olun
AĞRILIYIZNET-FORUM
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.
Kayıp Parola?
sevgi İsrafı . . . (1 izleyici)
_GEN_GOTOBOTTOM Cevapla

BAŞLIK: sevgi İsrafı . . .

eylem (Kullanıcı)
Platinum Boarder
Gönderiler: 1450
graph
sevgi İsrafı . . . 09/03/2010 21:58 Kanaat Notu: 16  
sevgi İsrafı . . .

Bozuk para hali almış devrin modern aşkları, bana göre sevgi israfı ! Düşünüyorum da ağlanacak halimize samimi olmayan binbir yüzlü insanların gülüşmelerine saçma sapan konuşmalarına , istemeyerekte olsa kulak misafiri oluyorum. Neden böyle olduğumuzu biliyorum ama söyleyemiyorum. Sadece boğazımda düğüm düğüm olup kendimle kavga ediyorum... Arkadaşlık vazgeçilmezi olmuş günümüz gençlerinin. Adeta olmazsa olmazları,
karşı cinsle arkadaşlık ciddi bir eksiklikmiş gibi düşünceleri ,evlilik öncesi kız ve erkeğin park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün sunduğu imkânlardan ortaklaşa faydalanarak, beraberce deniz kenarında dolaşmaları , birbirlerine samimi olduklarını sanarak düşüncesizce söylenen , verilen kararları, hiç de hoş görünmeyen hal ve hareketleri, nereye gittiklerini bilmeden, karanlık ve sisli yolda yürümeleri beni üzer oldu... Sen nesin! amacın ne ?Kıymet verip zamanını harcadığın adını bile bilmediğin ya da kendince AŞK dediğin gerçek muhtevasından bihaber olan zerrece nasibi olmayan, ismi “aşk” olarak koyduğunuz şehvetinizi ve kör olası nefsinizi tatminden öte geçmeyen bu basit ve belkide telafisi mümkün olmayan zararlarını hayatınızda açacak yaralarını hiç düşündünüz mü ? Etrafıma baktığımda daha kendinden bihaber olan küçücük çocukların beyinlerine sözüm ona sevgiyi dostluğu öğreten filimler, tiyatrolar, şarkılar...
O kadar bozuldu ki her şey belkide çocuk özlemi çekip üzelenler etrafına bakıp ibret almalı sonra uzun uzun düşünmeli ...
Nerdeyiz! neden böyleyiz! Daha ileride nasıl bir hayat bizi bekliyor ,sözlerini sürekli tekrar edip bir şeyler yapmalı... Fazla kötümser olduğumu düşünenler olabilir, ama ben gördüğümü, duyduğumu, hissettiklerimi paylaşıyorum ve içimde kalacağına belki benim gibi düşünen birileri vardır ümidiyle ile sizlerle paylaşıyorum. . .

Bir de şimdi bana arkadaşım! Sevginin, aşkın israfı olur mu?demeyin! Akıp giden sudan fazlaca kullanılan su nasıl “israf” olursa bana göre dinim ,inancımın , Rabbimin kıymet verdiği sevgiyi aşkı bozuk para gibi harcayıp kullanmak İSRAF değil de sizce NEDİR ? selametle...
Bir yanım tevazuda, Bir yanım dimdik ayakta, Misal lâmelif& Elifi çözdüm, lâmı düğümledim Kendime bir mim koydum Kendim oldum Dönüp dolaşıp sonunda Bir noktada son buldum .
  Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.
_GEN_GOTOTOP Cevapla
© Copyright 2007 Best of Joomla, Sistem: FireBoardGönderileri Masaüstünüze Alın